Välkommen till Åkersberga Simsällskap en ideell simidrottsförening i Österåker.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga Simsällskap
Simförening

Vill du börja simma?
 
Hur anmäler du dig/ditt barn?

Genom att skicka in en intresseanmälan. Du kommer få ett bekräftelse-mejl när din ansökan registrerats. När intresseanmälan inkommit kommer vår kanslist att se över antal grupper, nivå på anmäld simmare och antal simmare i tänkt grupp. När beslut om plats är fattat skickas mer information ut. Har du simmat förut är det bra om du berättat hur mycket eller om du har tävlat är det bra om du anger resultat i tider.

 

Olika träningsnivåer

ÅSS erbjuder olika träningsnivåer för att alla skall kunna simma med oss. Siminlärning för nya simmare som precis lärt sig simma och vill börja simträna till tävlingsimning för de som simtränar mycket och gärna tävlar. För dig som är "gammal" simmare/tränare och vill hålla igång utan att behöva trängas med allmänheten kan bli motionsmedlem i Masters
 
Vad kostar det att simträna?

Gällande medlems- och träningsavgifter (Hösten 2024):

 

Simgrupp

Träningsavgift/termin

Träningstillfällen

Svart grupp

2 700 kr

5-6 gånger per vecka

Röd grupp

2 300 kr

4-5 gånger per vecka

Lila grupp

2 100 kr

4 gånger per vecka

Gul grupp

2 000 kr

3-4 gånger per vecka

Grön grupp

1 800 kr

2-3 gånger per vecka

Guldhaj

1 600 kr

2 gånger per vecka

Silverhaj

1 300 kr

1 gånger vecka

Bronshaj

1 300 kr

1 gånger per vecka

Masters

Ej fastställd

3 gånger per vecka

 

Medlemsavgift
För att deltaga i någon av Åkersberga simsällskaps träningar måste man även vara medlem.
 
Medlemsavgiften gäller per kalenderår och kostar för enskild medlem 200 kronor.

 

Observera att det i medlemsavgiften ingår en kollektiv försäkring som tillhandahålls av Svenska simförbundet. ÅSS tar ej ansvar för oförsäkrade simmare och dessa kan nekas tillträde till våra träningar och tävlingar.

 

Vi vill att minst en förälder per barn/familj är aktiv med att hjälpa till i föreningen. Läs mer om vad du kan hjälpa till med i föreningen Åkersberga Simsällskap (akersbergasim.nu).

 

Betalning

I början av varje termin skickar klubben ut en avisering om betalning via mail alterantivt gör ni en så kallad bokning. Betalning kan ske med kort, Swish eller via faktura. Har du inte fått aviseringen kan ditt spamfilter vara för starkt och vi ber dig se efter i skräpkorgen. 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 02/07 09:28 
Hem, 08/05 22:48 
Hem, 03/05 18:52 
Hem, 14/11 20:34