SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga Simsällskap
Simförening
Vill du börja simma?
 
Hur anmäler du dig/ditt barn?

Genom att skicka in en intresseanmälan (se ovan i menyraden). Du kommer få ett bekräftelse-mejl när din ansökan registrerats. När intresseanmälan inkommit kommer vår kanslist att se över antal grupper, nivå på anmäld simmare och antal simmare i tänkt grupp. När beslut om plats är fattat skickas mer information ut. Har du simmat förut är det bra om du berättat hur mycket eller om du har tävlat är det bra om du anger resultat i tider.

 

Olika träningsnivåer

ÅSS erbjuder olika träningsnivåer för att alla skall kunna simma med oss. Siminlärning för nya simmare som precis lärt sig simma och vill börja simträna till tävlingsimning för de som simtränar mycket och gärna tävlar. För dig som är "gammal" simmare/tränare och vill hålla igång utan att behöva trängas med allmänheten kan bli motionsmedlem i Masters
 
Vad kostar det att simträna?

Gällande medlems- och träningsavgifter (2023):

 

Simgrupp

Träningsavgift/termin

Träningstillfällen

A-grupp

1 900 kr

5-6 gånger per vecka

Röd grupp

1 700 kr

4-5 gånger per vecka

Gul grupp

1 500 kr

3-4 gånger per vecka

Grön grupp

1 300 kr

2-3 gånger per vecka

Guldhaj

1 100 kr

2 gånger per vecka

Bronshaj

1 100 kr

1 gånger per vecka

Masters

1 200 kr

3 gånger per vecka

 

Medlemsavgift
För att deltaga i någon av Åkersberga simsällskaps träningar måste man även vara medlem.
 
Medlemsavgiften gäller per kalenderår och kostar för enskild medlem 200 kronor

 

Observera att det i medlemsavgiften ingår en kollektiv försäkring som tillhandahålls av Svenska simförbundet. ÅSS tar ej ansvar för oförsäkrade simmare och dessa kan nekas tillträde till våra träningar och tävlingar.


Syskonrabatt

ÅSS tillämpar syskonrabatt om fler barn än ett är aktiva inom klubben. Om t.ex. första barnet simmar i en Röd grupp och det andra i en Guldhaj-grupp ges 25% rabatt på den lägsta träningsavgiften. Då betalas 200 + 1700 = 1900:- för det första barnet i den röda gruppen och 200 + 825= 1025:- för det andra barnet i guldhaj-gruppen. Krav för syskonrabatt är att de är registrerade på samma adress.

 

Betalning

I början av varje termin skickar klubben ut en avisering om betalning via mail. Fakturan betalas med kort, Swish, via faktura eller på avbetalning. Har du inte fått aviseringen kan ditt spamfilter vara för starkt och vi ber dig se efter i skräpkorgen. Vi meddelar på hemsidan när avisering om fakturor skickas ut. 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen