Viktig information gällande Coronaviruset
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vill du börja simma?
Bli medlem nu
Medlemsavgift
För att deltaga i någon av Åkersberga simsällskaps träningar måste man vara medlem. 
Medlemsavgiften gäller per kalenderår och kostar för enskild medlem 200 kronor

Hur anmäler du dig/ditt barn?

Genom att skicka in en intresseanmälan (se ovan i menyraden). Du kommer få ett bekräftelse-mejl när din ansökan registrerats. När intresseanmälan inkommit kommer vår kanslist att se över antal grupper, nivå på anmäld simmare och antal simmare i tänkt grupp. När beslut om plats är fattat skickas mer information ut.


Olika träningsnivåer

ÅSS erbjuder olika träningsnivåer för att alla skall kunna simma med oss. Från C-nivå för nya simmare som precis lärt sig simma och vill börja simträna till A-nivå för de som simtränar mycket och gärna tävlar. För dig som är "gammal" simmare/tränare och vill hålla igång utan att behöva trängas med allmänheten kan bli motionsmedlem i Masters
Vad kostar det att simträna?

Gällande medlems- och träningsavgifter (2020):


Simgrupp

Terminsavgift

Träningstillfällen

A-grupp

1 900 kr

8 gånger per vecka

B-grupp

1 700 kr

4 gånger per vecka

My-grupp

1 500 kr

3 gånger per vecka

Multi

1 500 kr

3 gånger per vecka

T-grupp

1 300 kr

2 gånger per vecka

C-grupp

1 100 kr

1 gånger per vecka

Masters

1 200 kr

3 gånger per vecka


Betalning

I början av varje termin skickar klubben ut en faktura via mail som betalas med kort. Har du inte fått fakturan kan ditt spamfilter vara för starkt och vi ber dig se efter i skräpkorgen. Vi meddelar på hemsidan när fakturan skickas ut. Om du önskar betala på annat vis, kontakta ekonomi@akersbergasim.nu


Syskonrabatt

ÅSS tillämpar syskonrabatt om fler barn än ett är aktiva inom klubben. Om t.ex. första barnet simmar i B-gruppen och det andra i C-grupp ges 25% rabatt på den lägsta träningsavgiften. Då betalas 100 + 1700 = 1800:- för det första barnet i B-gruppen och 100 + 825= 925:- för det andra barnet i C-gruppen. Krav för syskonrabatt är att de är registrerade på samma adress.


Vi tar ut 50:- i påminnelseavgift om betalning inte sker i tid.

 

Observera att det i medlemsavgiften ingår en kollektiv försäkring som tillhandahålls av Svenska simförbundet. ÅSS tar ej ansvar för oförsäkrade simmare och dessa kan nekas tillträde till våra träningar och tävlingar.


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen