Viktig information gällande Coronaviruset
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Styrelsen

Vad vill du hjälpa till med?

Bassängschema

Aktuellt bassängschema VT 2021

Coronavirus

Viktig information gällande COVID-19

Nyheter

Bassängschema VT - 2021
2021-01-07 21:24
Bassängschemat är justerat efter BeFairs öppettider, justering kommer att ske när det ges möjlighet
 
Nu digitaliserar vi vår verksamhet ännu mer!
2021-01-04 18:58

För några år sedan beslutade vi att digitalisera administrationen i vår verksamhet och började använda sportadmin och nu är det dags för nästa steg i att underlätta administrationen. Detta gör att vi kommer kunna lägga mindre tid på administration och mer tid på att utveckla verksamheten. 


För dig som medlem innebär det:


  • Att du själv kommer kunna bekräfta din plats till varje termin och även avanmäla om så skulle önskas. Det kommer även innebära att om man inte hanterar sin betalning kommer man automatiskt strykas ur gruppen efter en tid.
  • Tillgång till en ny medlemsApp där all informationen alltid finns nära till hands. Kallelser, kalender, närvaro, nyheter och utskick missas aldrig. Appen har även funktioner för planering av samåkning till tävlingar mm. Ladda ner ”Sportadmins medlemsapp” Från AppStore eller Google Play om du inte redan har gjort det (ett separat mail kommer skickas ut med instruktioner kring detta)
  • Fler betalsätt än tidigare och möjlighet till avbetalning om så skulle önskas
  • En administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnaderna och de automatiserade funktionerna.  

För klubben innebär det:


  • Automatiserad återanmälan till grupper
  • Automatisk prova på period för nya medlemmar
  • Automatiserad fakturering och betalflöden för bokföring
  • Möjlighet till automatiserade admin av ungdomstränares löner
  • Enklare med kallelser och närvaro mm

En annan liten förändring kring fakturering av medlemsavgift:
I samband med detta kommer vi även ha en lite förändring kring medlemsavgiften, tidigare har denna fakturerats per termin vilket inte varit korrekt. Medlemsavgiften är på 200 kr/år och kommer hädan efter faktureras en gång per år. För de flesta innebär det att medlemsavgiften kommer på vårterminens faktura och att ingen medlemsavgift då behöver betalas på höstterminen.
All träning ställs in tom den 24 januari
2020-12-30 21:06
Med anledning av regeringens presskonferens strax innan jul och beslut tagna efter detta har Stockoholms simförbund nu rekommenderat att vi simklubbar skall stänga vår verksamhet tom den 24 januari. Vi följer naturligtvis rekommendationerna. Detta innebär att att ÅSS verksamhet ställs in fram tom det 24 januari.

Läs gärna Simförbudets nyhet nedan.

http://www.stockholmsim.se/nyheter/?ID=91246&NID=758454  

Vi tycker naturligtvis att det är väldigt tråkigt men ser tyvärr inte något annat alternativ. Vi hoppas att ni alla håller er friska.

Mvh Styrelsen
God Jul och Gott Nytt År
2020-12-23 21:33
Det har varit ett händelserikt år och vi har i nya styrelsen fått mycket gjort och dessutom fått bättre struktur och ordning på roller i verksamheten, våra stödfunktioner och i styrelsen. Det finns dock massor att ta tag i efter helgerna. 

Vi vet att vi fortfarande har ett utmanande samhällsläge med ett virus som inte vill ge sig men vi får kämpa på med de förutsättningar vi har.

Vi återkommer snart med mer information om hur vi tar oss an det nya åren med de restriktioner vi nu har att förhålla oss till.

Nu vill vi dock önska alla en härlig ledighet och en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Allt Gott!

//Styrelsen


Terminsavlut för alla simgrupper
2020-12-18 21:07
Imorgon lördag 19/12 samt söndag 20/12 håller vi de sista simträningarna för denna termin. Nästa termin är planerad att starta den 11/1 samma vecka som skolan börjar men vi avvaktar besked om vad som kommer gälla för oss.
Nyheter från våra grupper