SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga Simsällskap
Simförening
Välkommen till B2
 
Seriesimrapport 24/3 av Stefan Bosson
2018-03-24 20:17

Idag kl 07:00 samlades en skara simmare utanför Söra Simhall. Seriesim Div.3 deltävling 2 i Farsta stod på programmet.

Vi kan sammanfatta dagen med att presentera hela 16 nya personbästa av våra seriesimmare. Personbästa i 50% av grenarna. Och då hade vi tyvärr en bana som gick tom pga sjukdom.
Det är helt fantastiskt!

Till detta kan vi även lägga till att damerna tog en 3:e placering i lagkapp 4x50 meter frisim och att herrarna tog en 3:e placering i lagkapp 4x50 meter medley.

Väldigt roligt att se hur alla verkligen gav sitt yttersta och stöttade varandra.
Kul att även få bekanta sig med ett par simmare som simmade seriesim för första gången. Och de gjorde det med bravur.

Jag ber att få tacka våra simmare födda 2003. Det här var deras sista framträdande för klubben i seriesimsammanhang. Tack!

Till hösten har vi deltävling 3 & 4 att se fram emot. Då kommer vi främst att titta på simmare födda 2004, 2005, 2006 och 2007.

Ett tack till våra tränare och ledare Niklas, Alice, Riita och Uffe. Tack även till våra föräldrar Cecilia W och Niklas F som ställde upp som funktionärer!
(Till varje seriesim är klubben skyldiga att ställa upp med 2 st funktionärer, så passa på att gå utbildningen om ni inte redan har gjort det).

Vill man se hur vi ligger till i serien, så går det att gå in på (www.stockholmsim.se/sida/?ID=170074)

Bra jobbat alla!

Stefan Bosson

Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen