SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga Simsällskap
Simförening
A-gruppen får börja träna igen
2020-12-16 22:33

Som ni kanske redan läst så öppnas det nu försiktigt upp för att de som är födda 2004 och tidigare också skall kunna börja träna dock med vissa restriktioner. 

För att detta ska fungera så har vi därför behövt dela upp gruppen i flera mindre grupper.

En viktig faktor är att alla måste kunna hålla avstånd både i vattnet såväl som i omklädningsrummen. Därför måste vi också fördela killar och tjejer så jämt som möjligt mellan grupperna. Det är också extra viktigt att ALLA duschar (utan badkläder) innan träningen.

 

Simmare födda 2005 och senare fortsätter, som tidigare, att simma tillsammans med B-gruppen Tills dess att Corona situationen ser annorlunda ut. Resten av simmarna delas in i följande grupper:

 

Grupp 1

 

Grupp 2

David

Isak. J

Hampus

Isak. W

Rasmus

Klara

Lisa

Elina

Nora. L

Adam

Nora. R

Darcy

Johannes

Emil

 

Ella

                

Jämna veckor

Grupp 1: mån, tor, fre & sön + fys

Grupp 2: tis, fre & sön + fys

 

Ojämna veckor:

Grupp1: tis, fre & sön + fys

Grupp 2: mån, tor, fre & sön + fys

 

Då båda grupperna tränar samtidigt, är det väldigt VIKTIGT att alla håller avstånd både i vattnet och i omklädningsrum. Detta är en förutsättning för att vi ska få fortsätta hålla våra träningar och BeFair har rätten att neka oss fortsättning om vi inte sköter detta. Max 3 simmare per bana.


Utöver detta kan vi även erbjuda några tider mellan den 4:e och 6:e för både simträning och fysträning, enligt nedan (även då uppdelat på 2 grupper)

4 januari: 

Grupp 1 Simning kl.18:30-20 

Grupp 2 Fysträning kl.18.30-20

 

7 januari: 

Grupp 2 Simning  kl.18.30-20

Grupp 1 Fysträning kl.18.30-20

 

Vi ser fram emot ett förhoppningsvis ”bättre” träningsår tillsammans med er. Till dess önskar vi er en God jul och ett gott nytt år!

Hälsn

/Jeanette, Uffe & Anders