Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Info till förälder i C-grupperna
2019-01-08 14:04

Inför vårterminen har det skett en hel del förändringar i C-grupperna. Grupper har slagits ihop och nya tillkommit. Alla föräldrar kommer att informeras individuellt under vecka 2. Med informationen skickas samtidigt fakturan ut. Fakturan ska betalas med kort. Har ni fler barn som simmar i klubben är ni berättigade till syskonrabatt. Denna rabatt måste hanteras manuellt, kontakta kanslisten så ordnar vi det. Har ni inte fått någon info vänligen kolla er skräppost då det antagligen hamnat där, alternativt att klubben inte har korrekt kontaktinformation, vänligen hör av er till kansliet i så fall.

Varje C-grupp leds av två ungdomstränare och de behöver backning och stöd från er föräldrar, speciellt när de själva är iväg på tävlingar och träningsläger. För att det ska fungera behöver varje grupp två föräldratränare och två föräldraledare. Det är sedan ni som tar över stafettpinnen från ungdomstränarna när era barn avancerar till högre grupper. Ni behöver inte ha några förkunskaper av simning utan ni kommer naturligtvis att erbjudas att gå de tränarkurser som behövs och ÅSS står för alla kostnader i samband med detta.

Om gruppen inte får ihop det antal föräldrar som behövs kan klubben komma att besluta att simgruppen läggs ner.

ÅSS är till största delen en ideell simklubb som bygger på ett starkt föräldraengagemang. Vår grundtanke är att ingen ska behöva göra allt hela tiden om alla gör något någon gång. Vi behöver t.ex. hjälp i samband med olika tävlingar, arrangemang och deltagande i olika stödgrupper för att klubben ska kunna drivas runt på ett bra sätt. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om vad just du kan hjälpa till med. Tveka inte att kontakta kansliet om du har några frågor eller vill anmäla dig som volontär.