Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar i Söra simhall


Här följer en liten beskrivning om vad som gäller när vi tävlar i Söra simhall.

För besökare

Söra simhall är liten och trång. När det är många simmare och föräldrar blir det lätt dålig luft. Det är därför viktigt att inte simmarna täpper för ventilationsutblåsen vid fönstren med sina väskor.

Simhallen har inte så många skåp som låses med hänglås och man lånar tyvärr inte ut nycklar under tävling.

Parkering kan oftast (vid hyfsat torrt underlag) ske på fotbollsplanen utanför. Vi skriver in i vårt tävlings-PM om det vid varje tävlingstillfälle går eller ej. Skyltar sätts också ut på vägen under tävlingsdagarna för att visa var vi kan parkera.

Under de större förbundstävlingarna (Höstsimiaden och UGP), försöker vi också att hyra en gymnastiksal (B-hallen). Där kan simmare/ledare gå undan för att få lite syre och avkoppling. Ta med en boll och ha kul med dina kamrater medan du väntar på nästa start, men kom ihåg att visa hänsyn mot andra som kanske också är där och vill vila upp sig.

Parkeringskarta

För ledare/tränare/föräldrar

I ÅSS gillar vi att tävla och vi tycker också att det är kul att själva arrangera tävlingar. Det betyder att det finns stort behov av funktionärer och ledare. Vi utbildar funktionärer ca 1 gång per termin. Utan tillräckligt antal funktionärer, kan vi inte arrangera tävlingar. Därför är det viktigt att vi har en bred stab av funktionärer att ta av. Det brukar vara 2-3 tävlingsdagar per termin i vår regi.

Funktionärsutbildning

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:21
Skribent: Björn Gullberg

 

Armada logo vektoriserad - Kopia

tema_logo_www

Murbryggan OK

SVEFAB_cmyk

US rorteknik orig

HLR_cert

 

Postadress:
Åkersberga SS - Simidrott
Box 675
18427 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info